Na Volárně, Roudno

Volárna 120, Roudno, 79201

O nás

Vážení klienti,

V termínu od 30.7.2022- 6.8.20022 je možné objednat pobyt pouze s polopenzí!

V termínu od 13.8.2022-25.8.2022 je možné objednat skupinové pobyty, min. 10 osob s tím, že je možné vybrat variantu stravování, tj. beze stravy, nebo objednat snídaně nebo večeře či polopenze.

V případě objednávky po jednotlivých apartmánech je pobyt s polopenzí.


Chalupa je umístěna v turistické oblasti Volárna, Roudno asi 2 km od nově vybudované přehradní nádrže Slezská Harta a cca 15 km od města Bruntál. Ubytování pro 16 osob s venkovním bazénem.

Další informace

Chalupa byla v roce 2011 kompletně rekonstruována, zejména její interiéry. Dnes nabízí ubytování maximálně pro 16 osob. Hosté mohou dále využívat v uzavřeném dvoře bazén a venkovní posezení s ohništěm a grilem. V domě je ústřední topení a vytápění je zajišťováno plně automatickým kotlem na pevná paliva. Část objektu je využívána majitelem (samostatný vchod i zahrada). Ubytovatel na místě bude požadovat dodatečný poplatek za úklid ve výši 20 Kč/osoba/noc.

Ceny

Čtyřlůžkový pokoj
945 Kč
Šestilůžkový pokoj
1.260 Kč

Služby

Připojení k internetu
Vstup domácích zvířat
Parkoviště
Nekuřácké pokoje
Společenské prostory
Zahrada
Úschovna kol, lyží
Dětský koutek
Bar
Bazén
Vířivka
Sauna

Vybavení pokojů

Lednička
Satelit, kabelová TV
Balkón
Kuchyňka

Restaurace

Ubytování bez stravy, k dispozici je moderní vybavená kuchyně. Přímo ve zrekonstruovaném objektu bývalé hospodářské budovy "Stodola" je možné zajistit snídě, obědy i večeře (za příplatek).

Sportovní možnosti v okolí

Bowling, kuželky
Horolezectví
Lyže, snowboard
Půjčovna kol
Půjčovna lyží
Tenisový kurt
Jezdectví, koně
Rybolov
Bazén venkovní
Bazén vnitřní
Fitness, posilovna

Okolí

Oblast nabízí ideální podmínky pro rybáře (možnost celoročního rybolovu - rybářský mimopstruhový revír) a vyznavače vodních sportů. Na své si zde přijdou i milovníci houbaření, pěší turistiky, cykloturistiky - v okolí je několik značených cykloturistických tras. Přehradní nádrž Slezská Harta - možnost koupání, rybolov. Cykloturistické trasy, pěší turistika, houbaření. Cca 4 km od obce Volárna se nachází rekreační oblast se zázemím v obci Nová Pláň. Zde je koupaliště, tenisový kurt, půjčovna loděk a restaurace. Pro zájemce je zde možno zajistit projížďky na koních. Informace pro zájemce o rybářské povolenky na Slezskou Hartu: výdej "hostovských povolenek" je možný v Rybářském domě ČRS v Roudně. Město Bruntál - krytý bazén, koupaliště, sauna, bowling, kuželky, squash, fitness, spinning, motokáry, kino, divadlo, diskotéky aj. v okolí mnoho terénů pro běžecké lyžování. V Bruntále se nachází sjezdovka s denním a nočním lyžování (cca 15 km). Ideální podmínky na sjezdové lyžování jsou v Karlově (cca 29 km) nebo na Ovčárně (cca 39 km). V Karlově je k dispozici celkem 16 lyž.vleků v nadmořské výšce 700 - 940 m. Na Ovčárně je 6 lyž.vleků v nadmořské výšce 1000 - 1450 m.

Mapa

Velká mapa